Make your own free website on Tripod.com

Etusivu

Alkusanat

Tarina

Lapsuus ja nuoruus

Opiskelu Torniossa

Työelämään
Takaisin Tornioon
Helsinki
Nykyhetki

Linkit 

 

Nykyhetki

Työelämä kaappasi minut myös mukaansa Helsingissä ja elin tavallista normaalia elämää. Sain töiden puolelta paljon tuttuja ja myös tutustuin kumppanieni kautta uusiin ihmisiin. Tunnen paljon myös lappilaisia, jotka asuvat Helsingissä. Osaan olen vasta täällä tutustunut, osa on kavereita jotka ovat muuttaneet tänne minun jälkeeni.

Kaikenkaikkiaan olen onnellinen, että muutin Helsinkiin ja olen päässyt elämään elämääni omana itsenäni. Olen edennyt myös työelämässä mukavasti, parilta matkapuhelinoperaattorilta Internetin kiehtoviin järjestelmiin, eli työpäiväni kulutan tylsästi päätteen ääressä. Nykyisessä työssäni monet tietävät minun olevan homo. En ole vielä tarkoituksella kertonut asiaa kaikille, mutta kaikki aikanaan. Seksuaalisen suuntautumiseni ei ole vaikuttanut mitenkään työoloihini.

Elämäni on myös elämisen arvoista homona. Asia täytyy vain itse hyväksyä ja elää sen mukaan. En usko, että mikään voi eheyttää homoa heteroksi, vaikka näin jotkin uskonnolliset piirit yrittävätkin tehdä. Siinä valitettavasti jo rikki oleva ihminen hajoitetaan vielä pahemmin ja tätä pelkäävät myös psykologit. Itse en ole koskaan ollut uskonnollinen ja olen myös eronnut kirkosta, johtuen mm. sen ajattelumaailmasta homoja kohtaan. Toinen syy oli myös lopettaa kirkon perimä "pääsymaksu", eli kirkollisvero. En tunnusta mitään uskontoa, mutta omaan kuitenkin terveen moraalin. Kaverini (niin heterot kuin homotkin) toteavat minun olevan moraalinvartija. Olen vain siitä pahoillani, että eräiden tulkintojen mukaan raamattu tuomitsee homot ja sillä "lyödään" homoja, toisten tulkintojen mukaan näin ei taas ole (raamatulla ja koraanillakin nyt voi lyödä niin monia asioita kun niitä alkaa tulkitsemaan). Homo voi syntyä myös hartaasti uskovaisten perheeseen ja siihen voisi sanoa, että eiköhän se ole heidän "herran" tahto silloin, vai onko se rangaistus synneistä - sitäpä uskovaiset saavatkin miettiä. Uskontoja on niin monia ja koska kaikki väittävät olevansa oikeaoppisia, niin olen päättänyt uskoa vain itseeni. Kun en vahingoita ketään ja otan toiset ihmiset ja luonnon huomioon niin siinä on elämänoppia kerrakseen.

Vaikka en itse usko koskaan hankkivani lapsia niin en myöskään ymmärrä miksei homoille voisi myöntää adoptio-oikeutta. Vaikka lapsella olisi kaksi äitiä tai kaksi isää niin se ei vaikuta lapsen kasvuun mitenkään negatiivisesti. Muissa maissa on paljon lapsia kasvanut tasapainoisiksi aikuisiksi homovanhempien kasvatuksessa. Homomiehet eivät myöskään ole pedofiilejä, kyse on täysin eri asiasta. Lapsesta ei myöskään tule homoa tai lesboa kasvattajiensa perusteella, niin kuin jotku pelkäävät. Minun vanhempani ovat heteroja ja silti minusta tuli homo ja siskosta hetero ihan normaalissa perheessä ja normaalikasvatuksella.

Eräs kaverini tuttu naisihminen oli kerran pohtinut, että olenko homo. Oli todennut, että tiedän niin paljon autoista että en voi olla. Asia huvittaa vieläkin, tosin on kyllä kerrottu totuuskin hänelle. Omistan auton ja olen aina pitäny autoista. Pikkupoikana omistin ison läjän rauta-autoja (Majoretten ovat parhaita koska niissä on jousitus), joilla leikin tosi paljon. Legoista väännettiin autoja ja luin autolehtiä. Omia autoja on ollut useita ja nytkin olen siis yhden "onnellinen" omistaja. Seuraan myös autourheilua televisiosta ja kaikki mahdolliset auto-ohjelmat katson myös. Tiedän tekniikasta paljon, aina ilmanpuhdistimesta tietokoneeseen ja olen useasti "konsulttina" kavereille kun ovat ostamassa teknisiä vempaimia. Minulla ei ole myöskään mitään ns. naisellisia harrastuksia.

Tältä erää kirjoitteluni päättyy tähän, ehkä täydennän näitä myöhemmin. Pahoittelen löytämiäsi kirjoitusvirheitä, opiskelu kun oli vähän sitä sun tätä. Mikäli haluat kommentoida tai haluat kysyä jotain niin älä epäröi kirjoittaa, palautekuvakkeen löydät alkusanat sivulta. Kiitoksia ajastasi.

linkit...